Transport

Als u een transport van een groot object boven het hoofd hangt, neem dan eens contact op met van Boxtel speciaal transport (JT transportservice BV). Een transportbedrijf dat gespecialiseerd is in het vervoeren van bijvoorbeeld mobiele bungalows, chalets, stacaravans maar ook het vervoer van woonwagens bestaande uit één of meerdere delen. Kortom een transport bedrijf met een ruime ervaring en vakkennis dat een tot in de puntjes verzorgd transport garandeert.

U zorgt voor lucht in de banden, wij doen de rest.

Wij zijn er in gespecialiseerd en de gedegen aanpak van een transport spreekt voor zich. Na zorgvuldig de route te hebben bekeken, ieder viaduct te hebben gemeten en iedere bocht nagerekend te hebben, wordt de ideale route vastgesteld. Als alles tot in details is vastgelegd kan het transport beginnen.

Demontage en montage.

Indien noodzakelijk demonteren wij uw chalet of woonwagen zodat deze separaat vervoerd kan worden. Wij zorgen ervoor dat de wagens volledig gereed worden gemaakt voor transport. Bij het uiteindelijke vervoer is een constante controle aanwezig in de vorm van een verplichte transportbegeleider. Hierdoor laten we niets aan het toeval over.

Daar wij deze kennis en het materiaal in huis hebben kan een transport door ons met de grootst mogelijke zorg worden uitgevoerd.

+31 (0)416 – 697025

+31 (0)6-53151522

info@vanboxteltransport.nl

Contact

JT Transportservice BV / van Boxtel speciaal transport
Postbus 21
4264 ZG Veen
Telefoon: +31 (0)416 – 697025
Mobiel : +31 (0)6-53151522
E-mail: info@vanboxteltransport.nl